Библиографическое описание: Садуакасов, Магауия. Сиыр сүтінің химиялық құрамы, бактерицидтік және ферментативтік қасиеттері / Магауия Садуакасов, Г. С. Сейтжаппарова, Ж. Б. Жарылкасын. — Текст : непосредственный // Молодой ученый. — 2015. — № 8 (88). — С. Т.1. 8-10. — URL: https://moluch.ru/archive/88/17598/ (дата обращения: 23.02.2025).
Библиографическое описание: Садуакасов, Магауия. Бие сүті және одан қымыз дайындау / Магауия Садуакасов, Ж. Б. Жарылкасын, Г. С. Сейтжаппарова. — Текст : непосредственный // Молодой ученый. — 2015. — № 6 (86). — С. Т.2. 8-11. — URL: https://moluch.ru/archive/86/16546/ (дата обращения: 23.02.2025).